“Isabel is zorgzaam, geduldig en probeert altijd de ander te begrijpen en te helpen.”

Y., 28 jaar

 

“Het begrip en het geduld van de psycholoog waren voor mij essentieel  om het leven anders te leren benaderen. Het volgen van therapie stabiliseert me. Ik raad het aan. Het is een waardevolle levensverandering”

F., 28 jaar

 

“De kracht van individuele gesprekken zit in de snelheid waarmee het te behandelen probleem wordt gevonden en de precisie waarmee de methode daarvoor wordt gebruikt.”

L., 27 jaar

 

“Tijdens de individuele gesprekken heb ik mijn angst verloren, geleerd om alleen te zijn na een 50 jaar lang huwelijk en vertrouwen in mezelf te hebben.”

M., 72 jaar

 

“Ik heb zowel individuele als relatietherapie gevolgd. De sterke punten zijn naar mijn mening de geweldige omgeving en goede energieën van Isabel; de beschikbaarheid van Isabel toen ik het echt nodig had; de kennis van Isabel om mij te laten zien hoe ik met ongunstige situaties die zich in het leven voordoen om kan gaan. Over het algemeen vind ik haar echt leuk en voel ik me altijd goed als ik haar zie. “

V., 25 jaar

 

“Isabel is een pragmatische therapeut, hielp me om problemen op een praktische manier op te lossen en om onveranderbare feiten in te zien en te accepteren. Dit inzicht heeft me geholpen bij het zetten van de nodige stappen om een rustiger leven te leiden, stress te vermijden en keuzes te maken. Bovendien is ze een heel menselijk persoon. Ik raad haar aan.”

E., 47 jaar

 

“De grootste waarde van de individuele gesprekken zijn de gemoedsrust die therapie me geeft, de verlichting van fysieke en mentale stress en het begrijpen van mijn eigen fouten.”

R., 28 jaar